En die wenner is… | And the winner is…

eerstejaarskonsert

Okei, ons verstaan maar al te goed… Jou Oscar-winning performances voor die badkamerspieël in Pofadder gaan jou absoluut nêrens kry nie. Maar dit kan een van die dae verander, Sonskyn! Die NWU-PUKKE Eerstejaarskonsert is dalk net jou paspoort na sterstatus!


Okay, we understand all too well… Delivering Oscar-winning performances in front of the bathroom mirror in Pofadder is getting you absolutely nowhere. But that’s about to change, Sunshine. The NWU-PUKKE First-Years Concert may well be your passport to stardom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s