(’N STYLVOLLE) SKOUER AAN DIE WIEL

Kyk, dis ’n feit soos ’n koei! Onder gewone omstandighede kan te veel werk en te min speel jou in ’n regte bleeksiel verander. Maar met die Ferdinand Postma Biblioteek tot jou beskikking, is dit amper onmoontlik om sosiale selfmoord te pleeg! Met sy moderne en funky interior, is dit die plek om gesien te word. Meer nog, dié tegnologiese biblioteek sal jou studies in ’n onverwagse plesier verander.

KEEPING YOUR NOSE TO THE GRINDSTONE . . . IN STYLE!

Yep, it’s true! Under normal circumstances, all work and no play can easily turn you into a dull schmuck. However, with the Ferdinand Postma Library at your disposal, it’s virtually impossible to commit social suicide! With its modern and hip-looking interior, it is the place to be seen. Moreover, this hi-tech library is bound to turn your studies into an unexpected pleasure.

screen-shot-2016-11-29-at-2-16-40-pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s